Påmelding til Tid for ti 2019

Leselyst: Tid for ti inneheld smakebitar frå ti nynorske bøker tilpassa målgruppa. Det er no klart for påmelding til aksjonen som kjem i januar 2019. Bilete er frå lanseringa på Hauge-senteret i januar 2018.

Leselyst: Tid for ti inneheld smakebitar frå ti nynorske bøker tilpassa målgruppa. Det er no klart for påmelding til aksjonen som kjem i januar 2019. Bilete er frå lanseringa på Hauge-senteret i januar 2018.

Vi har no opna for påmelding til Tid for ti 2019

Påmeldingsskjema er her

Finn skulen og fyll inn detaljar. Eitt klassesett inneheld 30 antologiar.

Finn du ikkje skulen, ta kontakt med ole@foreningenles.no

Tilhøyrar du bibliotek, kryssar du av for bibliotek og fyller inn detaljar.

Boklista blir klar i løpet av hausten. Følg med på nettsida.

Vh Foreningen !les